Interieur- en kleuradvies

Interieur- en kleuradvies

Hoe heerlijk zou dat zijn? Je komt na een lange dag thuis, gaat zitten, en als je om je heen kijkt kun je niet meer om dat ongelovelijke wauw-gevoel heen. Dit is écht jou huis!

Een interieur draait om balans. Zeker nu we allemaal meer thuiswerken wil je je niet meer irriteren aan dat ene wandje wat je nog altijd eens wilde aankleden. Of die accessoires die je laatst kocht maar een enorme miskoop blijken te zijn geweest. Je wil zo graag een gewaagde kleur op de muur maar wat als dat toch niet past bij het geheel? HELLUP!

Studio Myrez wordt juist dolblij van deze interieurproblemen en wil je dolgraag uit de brand helpen! Ik ben een interieurstylist met een frisse blik, op de hoogte van de laatste kleuren en trends en klaar om van elke ruimte een droominterieur te maken!

Je kan bij mij terecht voor een compleet interieuradvies maar ook voor raad over bijvoorbeeld welk type gordijnen (raamdecoratie) je het beste kan gebruiken. Misschien wil je alleen kleuradvies of een inspirerend gesprek over verlichting? Ik denk graag met je mee!

Aanpak

Als interieurstylist start ik met een tarief van €65 euro per uur of een aangenomen prijs op basis van de aanvraag. Een compleet interieurplan zoals hieronder beschreven start vanaf € 1400 (op basis van een woonkamer tussen de 30 en 40 m2).

Een interieuradvies zorgt voor richting en voorkomt impulsieve aankopen of het gebruik van niet-passende kleuren waar je later teleurgesteld over kan zijn. Een compleet interieuradvies ziet er als volgt uit:

Compleet interieuradvies met:

R

Intake

(eventueel online)

R

Moodboard

Op basis van ons gesprek.

R

Schetsen

Op basis van jullie woonwensen zet ik enkele ideeën schetsmatig op papier.

R

Ruimtelijke indeling op een plattegrond

Waar komen welke meubels te staan?

R

Kleurenplan

Welke kleuren gaan we toepassen in het interieur?

R

Materialenplan

Welke materialen gaan we toepassen op de vloer en de muren? Gaan we voor gietvloer, PVC of parket?

R

Meubelplan

Welke meubels gaan we plaatsen? Hierbij wordt gekeken naar kleur, vorm en textuur (stoffen).

R

Verlichtingsplan

Als het volledige plan staat gaan we kijken waar we het beste welk soort verlichting kunnen toepassen.

R

Interieurconcept

Uitgewerkt met stalen van de kleuren, materialen en stoffering. 

R

Interieur

Uitgewerkt in een 3D tekenprogramma.

Samen even kletsen?

Of het nu gaat om het vormgeven van jullie nieuwe interieur of voor een restauratie(advies), Alleen samen kunnen we tot een passende oplossing komen.