Schilderen

Schilderen

Studio Myrez levert schilderwerk met vrouwelijke finesse, maar wat is die vrouwelijke finesse? Allereerst kwalitatief schilderwerk leveren. Kwalitatief door zo te werk te gaan dat u zolang mogelijk van u schilderwerk kan genieten en op die manier zo min mogelijk kosten hoeft te maken.

U kunt rekenen op een transparante begroting en een open en duidelijke communicatie. U weet precies wat ik ga doen en welke materialen ik daarvoor ga gebruiken.

Schilderen, de meeste mensen kijken er niet naar uit. Het geeft vaak een hoop rommel en is toch niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Ik neem je al dit werk uit handen. Ik werk (voor zover mogelijk) stofvrij. De beste gereedschappen zoals een goede schuurmachine en stofzuiger zijn hierbij een must.

Mijn doel is om je zo min mogelijk overlast te bezorgen. Ik rook niet en draai geen harde muziek. Ik houd zoveel mogelijk rekening met kinderen (zowel uitslapende pubers als de slaapjes van de kleinsten). Wanneer er andere zaken zijn waar ik rekening mee kan houden dan hoor ik dat graag.

Bent u na het zien lezen van mijn website geïnteresseert of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact met mij op. Ik sta je graag te woord om u te informeren en te adviseren.

Bel of app naar: – 06-52 04 27 45 of mail naar: hello@myrez.nl

Studio Myrez is ook inzetbaar voor muurschilderingen

Muurschilderingen

Samen even kletsen?

Voor het schilderen van jullie woning of ruimte kom ik eerst vrijblijvend langs om alle te schilderen onderdelen goed te bekijken en in kaart te brengen. Wil jij schilderwerk met een vrouwelijke touch? App of bel dan naar 06-52 04 27 45.