Schilderwerk

Studio Myrez<br />
Schilderwerk jaren '30 woning Arnhem Angerenstein

Buitenschilderwerk jaren ’30 tussenwoning Arnhem Noord

De nieuwe bewoners van deze prachtige jaren ’30 woning wilden het huis een frisse uitstraling geven. Veel delen aan zowel de voor- als de achterkant van de woning (dakrand, dakkapel, ramen) waren oorspronkelijk nog donkergroen en werden geschilderd in de kleur G4.07.80. Een beige tint die goed past bij het karakter van de woning. Op de 1ste verdieping werd de woning voorzien van nieuwe ramen in originele stijl. Deze werden door de aannemer aangeleverd en geplaatst in prefab grondverf en werden door mij nogmaals gegrond en afgelakt. Het resultaat is strak en fris geschilderde woning die er weer jaren tegenaan kan.

Studio Myrez<br />
Schilderwerk jaren '30 woning Arnhem Angerenstein

Buitenschilderwerk hoekwoning Westervoort

Van wit naar antraciet was de wens voor deze woning. Naast het reguliere onderhoudswerk wilde de opdrachtgevers graag een andere kleur en uitstraling. Ramen, kozijnen, lateien en deuren aan voor- en achterzijde van de woning werden van een nieuwe verflaag voorzien. En zeg nou zelf, is het geen plaatje?

Schilderwerk erker<br />
Verlengde Prümelaan Arnhem

Schilderen erker jaren ’30 woning Arnhem

De bewoonster kon zich de laatste keer dat ze de erker had laten schilderen niet meer herinneren. Het werd dus tijd dat deze weer goed in de verf werd gezet. Houtrotreparaties, twee keer gegrond en afgelakt in de passende beige kleur G4.07.80. Deze erker kan er weer een aantal jaar tegenaan.