Over

Myriam Lewis

Hoi! Ik ben Myriam Lewis uit Arnhem. Welkom op mijn website! Ik ben gespecialiseerd in het schilderen van woningen (van binnen- én buiten), muurschilderingen en het geven van interieur- en kleuradvies.

Als kind was ik altijd aan het tekenen en kleuren. Als puber werd mijn vader regelmatig aan het werk gezet omdat de kleuren van mijn kamer weer anders moesten, want als ik mijn behang niet meer leuk vond trok ik het rustig van de muur. Het duurde niet lang voor ik zelf de kwast in de hand nam. 

Na de middelbare school startte ik een opleiding in interieurstyling, schilder- en decoratietechnieken. Hier leerde ik interieurplannen maken, huizen schilderen, behangen, decoratietechnieken als hout- en marmerimitaties en muurschilderingen maken. 

 

“dat ik met mijn handen mooie dingen
wil maken dát staat vast!”

Ik startte een HBO opleiding restauratie van muurschilderingen in Antwerpen. Wat naast het handwerk ook veel onderzoek betekende.  Ik ronde de opleiding af maar miste het werken met mijn handen, bestaande ruimtes mooier maken, ik miste verf en kleur! In mijn vrije tijd schilderde ik woningen voor vrienden en familie, gaf interieurtips en maakte muurschilderingen.

Toch duurde het nog even voor ik de stap naar zelfstandig ondernemer durfde te maken.

Wat kunt u van mij verwachten?

Wanneer je op zoek bent naar een interieurstylist en/of decoratieschilder in de omgeving Arnhem-Nijmegen, neem dan eens contact met me op. Ik vertel je graag over de mogelijkheden en denk met je mee in wat voor jouw ruimte een leuke inrichting, kleur en/of muurschildering zou zijn. En wat het resultaat betreft? Ik verras je graag met een nog mooiere muurschildering dan je zelf voor ogen had!

Wist je dat?

Ik ook huizen schilder, van binnen- én van buiten. Het weer strak schilderen van een huis geeft me veel voldoening!

Samen even kletsen?

Of het nu gaat om het vormgeven van jullie nieuwe interieur, het schilderen van jullie huis of het aanbrengen van een muurschildering, Alleen samen kunnen we tot prachtige resultaten komen.